Despre noi

siglaBine aţi venit la RUVER România, lider pe piaţa românească în vânzările de Seturi Motor destinate Camioanelor şi Tractoarelor Româneşti.

 

În anul 1996 lua naştere firma Rumänien Vermittlung GmbH, cu capital privat românesc 100%. Asociatul unic al firmei şi singurul angajat de atunci, reîntors în România după o perioadă de 4 ani de muncă în Germania, pornea la drum cu dorinţa puternică de a fructifica experienţa şi capitalul acumulate acolo.

După înfiinţare, activitatea firmei noastre a fost orientată în special pe importul de piese auto destinate autovehiculelor româneşti. Principalii noştri furnizori sunt producători de prestigiu din Germania, Italia, Franţa, Danemarca.

De la bun început am oferit clienţilor noştri numai produse de cea mai bună calitate, o linie conducătoare a firmei noastre de la care nu ne-am abătut niciodată. Toate eforturile noastre sunt concentrate pentru satisfacerea clienţilor noştri atât prin calitatea şi fiabilitatea produselor, cât şi prin preţurile acestora. Pentru fiecare produs din oferta noastră facem tot ce este posibil ca raportul Calitate/Preţ să fie cel mai bun de pe piaţa din România. Prin serviciile oferite, a căror perfecţionare ne preocupă permanent, încercăm să răsplătim încrederea şi fidelitatea clienţilor noştri.

An de an firma noastră a înregistrat creşteri continue ale cifrei de afaceri şi a numărului de clienţi, dovadă că eforturile noastre sunt apreciate pe măsură. În prezent, reţeaua noastră de distribuţie acoperă întreg teritoriul naţional, vânzările efectuându-se în mod direct şi prin distribuitorii zonali.

Toţi furnizorii noştri sunt certificaţi ISO, iar în România am obţinut şi certificarea RAR pentru produsele importate. Toate produsele noastre sunt însoţite de Certificate de Garanţie şi Declaraţii de Conformitate conform Legislaţiei în vigoare.

Departamentul Piese Auto Import se ocupă cu importul şi distribuţia de piese auto destinate autovehiculelor din Import: Autoturisme, Autoutilitare, Autocamioane, Utilaje din Industria de Construcţii (Buldozere, Excavatoare, Buldoexcavatoare, Încărcătoare), Tractoare şi Maşini Agricole (Combine, Maşini de Balotat, Cositori, Accesorii Tractoare).

Prin colectivul nostru tânăr ne propunem o dezvoltare dinamică a activităţii noastre, păstrând liniile directoare de până acum.